WEDDING - ABEL AND MYRNA

Abel en Myrna zijn geen onbekenden voor mij, zij waren namelijk het eerste stel waar ik een loveshoot mee deed -zo'n 3 jaar geleden-. En wat vond ik het leuk toen ze 'Ja' zeiden toen ik vroeg of zij model wilden staan voor een gestylde wedding shoot die ik al een tijdje aan het plannen was!

 

Zondag, 26 maart, was het tijd voor de fotoshoot en wat had ik er zin in! Vol enthousiasme ging ik op weg naar Putten, waar Myrna make-up en haar liet doen door de zeer getalenteerde Ilona Smit (je vindt haar FB hieronder). Nadat de make-up en haar perfect waren, gingen we op weg naar de fotoshoot locatie; het prachtige Landgoed Schovenhorst. Ik had mij van tevoren al voorgenomen dat ik graag wou oefenen met de 'first look', en Myrna en Abel wouden daar maar al te graag mee helpen. Maar zodra wij op de locatie aankwamen, bleek er nog een verassing voor ons te zijn; een aantal vrienden en familieleden van Myrna en Abel hadden meegekregen dat die dag de fotoshoot zou plaatsvinden en zij vonden het wel leuk om te kijken hoe het 'bruidspaar' eruit zou zien. Dit was een erg leuke verassing voor ons en voor mij de uitgelezen kans om nog meer te oefenen! Nadat Abel en Myrna zich hadden omgekleed en wij de first look hadden gedaan - die overigens zóó schattig was!! -, was het tijd om de familie en vrienden te laten zien wat het uiteindelijke resultaat was geworden; en de reacties waren ge-ni-aal! Er was zelfs applaus te horen, haha, en uiteraard kwamen gelijk de telefoons tevoorschijn om wat foto's te maken. 

 

Na het grote onthullings- moment, was het tijd om de 'trouwfoto's' te maken. Ik kan jullie vertellen; Landgoed Schovenhorst is de perfecte plek om trouwfoto's te maken. Het is daar zo dromerig en romantisch! Het sfeertje was lekker ontspannen en binnen mum van tijd had ik al prachtige foto's kunnen maken. En wat ben ik blij met het eindresultaat! 

 

Leveranciers;

Bridalgown // Yalisa's Bruidsmode

MUAH // Ilona Smit

Flowers // Joyce Bloembinderij

Location // Landgoed Schovenhorst

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0