WEDDING - BERRY AND MARIJE

 

24 september was het dan eindelijk zover: de bruidsfotografie workshop van Bertina Bartlett (Bemind Fotografie). Ik had hier al zolang naar uitgekeken en kon niet wachten tot het zover was. We begonnen de dag met wat theorie - waar ik ontzettend veel van ben opgestoken - en met de middag was het tijd om te fotograferen, hetgeen wat ik misschien wel het leukste van de dag vond... Hé, ik ben niet voor niks fotografe, haha. 

 

Het stel dat wij mochten fotograferen waren Berry en Marije, een prachtig koppel die 2 september dit jaar getrouwd waren. Terwijl wij met tien man er op los fotografeerden, - we leken net paparazzi, hihi - waren zij heel ontspannen en lieten alles lekker over zich heen komen. Ik kan wel zeggen dat het een ontzettende gezellige boel was!

 

Na het fotograferen was het tijd voor het laatste deel van de theorie, waar ik wederom weer veel van heb geleerd. Al met al was het een zeer geslaagde dag en heb ik veel leuke mensen leren kennen! 

Bertina, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor deze geweldige dag! En natuurlijk Berry en Marije, want zijn zij geen pracht koppel?!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0